Kultahaverin Vapaa-aika

…kun oma aika on arvonsa kultaa

Olet tervetullut Haverin kultakaivosalueen lomakylään Viljakkalaan!

Haverin lomakylä sijaitsee 35 kilometrin päässä Tampereelta luoteeseen. Vanhan kultakaivoksen yhteydessä oleva lomakylä tarjoaa tuulahduksen vanhaa kaivosmiljööhenkeä. Alueella on yli 30 lomamökkiä sekä muita palveluja suuren Kyrösjärven rannalla. Järvi on noin 25 kilometriä pitkä ja leveimmillään noin 6-7 kilometriä. Mökit ovat korkealaatuisia hirsimökkejä ja remontoituja kaivosaikaisia mökkejä. Paikka sopii niin luontomatkaajille, lapsiperheille, yhteisöille kuin yrityksille. Yrityksille ja yhdistyksille on tarjolla kokous-, ruokailu- ja virkistyspalveluita. Alueella toimii myös peruselintarvikkeita, virvokkeita ja pikkupurtavaa tarjoava kahvio.

Kesäaikaan Haverissa on mahtava uimaranta, mutta lomakylässä on mahdollista harrastaa myös esimerkiksi kalastusta, melontaa, pyöräilyä ja minigolfia tai vaikkapa lähteä vaeltamaan Haverin läpi kulkevaa Euroopan kaukovaellusreittiä. Talviaikaan Haverissa voi perusrentoutumisen lisäksi ulkoilla, tehdä talvivaelluksia, hiihtää, käydä pilkillä tai vaikkapa laskea pulkkamäkeä. Lähistöltä löytyy myös paljon erilaista palvelutarjontaa.

Voit vuokrata meiltä mökin lisäksi mm. kävelysauvat, polkupyörän, kanootin, veneen, sukset ja kalastusvälineitä sekä kesä- että talvikäyttöön. Meillä on saatavilla myös kalastuslupia, matkamuistoja, sekä elintarvikkeita. Voit käyttää kokous- ja juhlatiloja sekä ateriapalveluitamme. Kysy myös erikoispalveluistamme, joita ovat muun muassa majoitus- ja ravitsemuspalvelut hää- ja vuosipäiväjuhliin.

(Visited 2,429 times, 3 visits today)

Sää Haverissa / Weather in Haveri

Viljakkala
25.09.2016, 16:55
Pilvistä
Pilvistä
15°C
Tuuli: 2 m/s EEL
Aurinko nousee: 7:19
Aurinko laskee: 19:16
Ennuste 26.09.2016
Päivällä
Melkein pilvistä
17°C
Tuuli: 1 m/s EL
Ennuste 27.09.2016
Päivällä
Melkein pilvistä
16°C
Tuuli: 1 m/s EEL
Ennuste 28.09.2016
Päivällä
Sadekuuroja
14°C
Tuuli: 3 m/s EEI
 

Hae mökkejä / Search for cabins

Kultahaveri Facebookissa

Webmasters tools and resources