Kultahaverin Vapaa-aika

…kun oma aika on arvonsa kultaa

Toivomme että lomanne sujuu mukavasti. Vastuukysymysten selventämiseksi on tärkeää, että luet alla olevat vuokrausehtomme.

Mökeistä löydät perusvarustuksen, johon sisältyy mm. astiasto, pesuaineet, vileda (tai vastaava puhdistusliina) sekä käsienpesuaine. Mökeistä löytyy myös siivousvälineet. Mikäli mökin varustuksessa on puutteita, ota yhteys infon henkilökuntaan.

Mökeistä puuttuu lakanat, tyynynpäälliset sekä pyyhkeet. Nämä ovat tarvittaessa vuokrattavissa infopisteestä.

Asiakkaan on siivottava mökki samanlaiseen kuntoon kuin se oli tullessasi sinne. Mikäli mökkiä ei ole saatettu asianomaiseen kuntoon, vuokranantajalla on oikeus tilata ulkopuolinen siivoja, jonka kustannukset maksaa vuokraaja.

Voit etukäteen sopia siivouksen mökkiisi, jolloin sinun ei itse tarvitse siivota. Ilmoita asiasta samalla kun kirjaudut sisään. Siivoushinnasto on nähtävillä kunkin mökin tietojen yhteydessä.

Kadonneesta tai rikkoutuneesta irtaimistosta veloitamme täysmääräisen hinnan. Myös kiinteistöön kohdistuneesta tuhosta veloitamme korvaushinnan täysimääräisenä. Ilmoita mahdollisista vahingoista ulos kirjautuessasi. Mökki ja irtain tarkastetaan jälkikäteen, ja mahdollinen korvauslasku lähetetään asiakkaalle postin välityksellä.

Huomaa seuraavat mökkejämme koskevat säännöt:
1) Älä tupakoi sisätiloissa. Veloitamme 120 € tupakoinnin aiheuttamista siivouskustannuksista.
2) Älä tuo eläimiä sisätiloihin, koska seuraava vuokralainen saattaa olla allerginen. Mikäli asiakas ei ole noudattanut em. sääntöä, olemme oikeutetut ulkopuolisen siivousalan yrityksen palkkaamiseen. Tästä aiheutuvat kustannukset maksaa asiakas.
3) Mökkiä vuokratessa allekirjoitat tämän sopimuksen korkeintaan sille henkilömäärälle kuin mille mökin on ilmoitettu olevan mitoitettu. Jokaista ylimääräistä henkilöä kohden veloitamme 30 €.
4) Hiljaisuus on Haverissa klo 23.00-07.00. Mikäli asiakas aiheuttaa toiminnallaan järjestyksenvalvojan kutsumisen paikalle, on asiakas vastuussa ja maksuvelvollinen aiheutuneista kustannuksista.

(Visited 687 times, 1 visits today)

Sää Haverissa / Weather in Haveri

Viljakkala
17.11.2019, 14:24
Pilvistä
Pilvistä
5°C
Tuuli: 4 m/s EEI
Aurinko nousee: 8:40
Aurinko laskee: 15:43
Ennuste 18.11.2019
Päivällä
Pilvistä
5°C
Tuuli: 1 m/s EI
Ennuste 19.11.2019
Päivällä
Sadekuuroja
6°C
Tuuli: 3 m/s EI
Ennuste 20.11.2019
Päivällä
Pilvistä
6°C
Tuuli: 2 m/s EEI
 

Kultahaveri Facebookissa

Webmasters tools and resources