Kultahaverin Vapaa-aika

…kun oma aika on arvonsa kultaa

Toivomme että lomanne sujuu mukavasti. Vastuukysymysten selventämiseksi on tärkeää, että luet alla olevat vuokrausehtomme.

Mökeistä löydät perusvarustuksen, johon sisältyy mm. astiasto, pesuaineet, vileda (tai vastaava puhdistusliina) sekä käsienpesuaine. Mökeistä löytyy myös siivousvälineet. Mikäli mökin varustuksessa on puutteita, ota yhteys infon henkilökuntaan.

Mökeistä puuttuu lakanat, tyynynpäälliset sekä pyyhkeet. Nämä ovat tarvittaessa vuokrattavissa infopisteestä.

Asiakkaan on siivottava mökki samanlaiseen kuntoon kuin se oli tullessasi sinne. Mikäli mökkiä ei ole saatettu asianomaiseen kuntoon, vuokranantajalla on oikeus tilata ulkopuolinen siivoja, jonka kustannukset maksaa vuokraaja.

Voit etukäteen sopia siivouksen mökkiisi, jolloin sinun ei itse tarvitse siivota. Ilmoita asiasta samalla kun kirjaudut sisään. Siivoushinnasto on nähtävillä kunkin mökin tietojen yhteydessä.

Kadonneesta tai rikkoutuneesta irtaimistosta veloitamme täysmääräisen hinnan. Myös kiinteistöön kohdistuneesta tuhosta veloitamme korvaushinnan täysimääräisenä. Ilmoita mahdollisista vahingoista ulos kirjautuessasi. Mökki ja irtain tarkastetaan jälkikäteen, ja mahdollinen korvauslasku lähetetään asiakkaalle postin välityksellä.

Huomaa seuraavat mökkejämme koskevat säännöt:
1) Älä tupakoi sisätiloissa. Veloitamme 120 € tupakoinnin aiheuttamista siivouskustannuksista.
2) Älä tuo eläimiä sisätiloihin, koska seuraava vuokralainen saattaa olla allerginen. Mikäli asiakas ei ole noudattanut em. sääntöä, olemme oikeutetut ulkopuolisen siivousalan yrityksen palkkaamiseen. Tästä aiheutuvat kustannukset maksaa asiakas.
3) Mökkiä vuokratessa allekirjoitat tämän sopimuksen korkeintaan sille henkilömäärälle kuin mille mökin on ilmoitettu olevan mitoitettu. Jokaista ylimääräistä henkilöä kohden veloitamme 30 €.
4) Hiljaisuus on Haverissa klo 23.00-07.00. Mikäli asiakas aiheuttaa toiminnallaan järjestyksenvalvojan kutsumisen paikalle, on asiakas vastuussa ja maksuvelvollinen aiheutuneista kustannuksista.

(Visited 669 times, 1 visits today)

Sää Haverissa / Weather in Haveri

Viljakkala
22.08.2019, 16:27
Selkeää
Selkeää
19°C
Tuuli: 5 m/s L
Aurinko nousee: 5:50
Aurinko laskee: 21:08
Ennuste 23.08.2019
Päivällä
Sadekuuroja
18°C
Tuuli: 3 m/s EL
Ennuste 24.08.2019
Päivällä
Melkein pilvistä
19°C
Tuuli: 2 m/s LPL
Ennuste 25.08.2019
Päivällä
Melkein pilvistä
21°C
Tuuli: 1 m/s L
 

Kultahaveri Facebookissa

Webmasters tools and resources