Kultahaverin Vapaa-aika

…kun oma aika on arvonsa kultaa

Haverin läheisyydessä toimii useita vapaa-ajan palveluita tarjoavia yhdistyksiä ja yrityksiä. Nämä tuottavat mm. teatterielämyksiä, erilaisia virkistys- ja viihdepalveluita, tanssielämyksiä sekä risteilyitä Kyrösjärvellä. Kaikki listatut yritykset ovat alle tunnin ajomatkan päässä Haverista.

Suojärven Suklaatila: Suklaatila valmistaa käsityönä suklaata pirkanmaalaisella maatilalla, joka on sukupolvenvaihdoksen vauhdittamana kääntänyt uuden lehden toiminnassaan. Yritys toimii nykyaikaiseksi elintarvikehuoneistoksi saneeratuissa 150 neliön tiloissa, jotka otettiin nykyiseen käyttöönsä keväällä 2010. Tutustu tarkemmin tai vieraile verkkokaupassa!.

Teatteriyhdistys Wimma: Wimma on Viljakkalaan vuonna 2006 perustettu harrastajateatteriyhdistys, joka tuottaa teatteriesityksiä niin nuorisonäyttiksen kuin aikuisnäyttelijöiden voimin – molempia keskimäärin kerran vuodessa. Kesäisin teatteriyhdistys järjestää näytäntöjä Haverin kaivosmäellä sijaitsevassa kesäteatterissa. Katso ajankohtaiset näytökset yhdistyksen sivuilta.

Tuulensillan talli: Elämyksiä askellajiratsastuksen ja islanninhevosten parissa. Tuulensillan tallilla voit tutustua islanninhevosiin ja askellajiratsastuksen mielenkiintoiseen maailmaan. Tallilla on islanninhevosia jo kokeneille tai vielä aloitteleville ratsastajille. Tallin kaikki asukit ovat ehdottomasti kilttejä ja rauhallisia, asiakastyöhön soveltuvia ja siihen koulutettuja ratsuja. Tutustu tarkemmin.
Muotiaisten lomamökit: Isojen ja pienten mökkien vuokraus. Tarjoaa viiden tähden isoja lomamökkejä vuokralle Haverissa sekä pienempiä lomamökkejä Karhejärven rannalla. Haverin mökit tarjoavat ihanteellisen mahdollisuuden kokousten tai vaikkapa juhlien pitopaikaksi. Mökeissä on korkeatasoinen keittiö, olohuone, kolme makuuhuonetta sekä sauna, jossa on sekä sähkö- että puukiuas, omien mieltymysten mukaan. Ulkona on grilliterassi, jossa on ihanteelliset tilat grillaukseen ja seurusteluun. Mökin asukkailla on oma vene käytössä. Katso lisää.

m/s Ella: Kesäkauden tilausristeilyt m/s Ellalla Kyrösjärvellä. Reitti ja ohjelma järjestetään asiakkaan toivomuksen mukaan kesäkuun alusta syyskuun loppuun. Hinnat: ensimmäinen tunti 150e, seuraavat tunnit 100e. Hintoihin lisätään alv. 9 %.

M/S Purimo: 75 henkilöä vetävä alus harjoittaa reittiliikennettä Hämeenkyrön ja Nokian Siuron välillä. Alus tekee myös erilaisia teemaristeilyitä ja on varattavissa tilausristeilyille ohjelman ja ruoan saattelemana (max. 75 henkeä) tai saunaristeilyihin (max. 40 henkeä). B-oikeuksin varustettu laivaravintola tarjoilee myös kahvit sekä pienet suolaiset ja makeat purtavat. Katso lisää.

Ikaalisten kylpylä: Ikaalisten Kylpylä on suosittu viihdekylpylä. Violetta-ravintola tarjoaa taatun tanssimenon elävän musiikin tahdissa joka ilta. Keskeinen osa lomanautintoa on +30-asteinen Vesitropiikki, erilaiset saunat ja runsas hoitovalikoima. Terveyden ja hyvän olon avaimet löytyvät kahdelta hoito-osastolta ja kuntotestilaboratoriosta. Lisätiedot.

Ellivuoren laskettelukeskus: Ellivuoressa on kuusi valaistua ja lumetettua rinnettä. Vaikeusasteita rinteistä löytyy vihreästä mustaan. Neljä isoa ankkurihissiä nostavat n. 5000 henkilöä tunnissa kauniin kansallismaiseman yläpuolelle. Laskettelukeskus sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Haverista. Lisätiedot.

Teivon ravikeskus: Teivon ravikeskuksessa järjestetään lähes joka tiistai ilmaisravit. Kannattaa lähteä paikan päälle kokemaan ravien jännittävät lähdöt ja rento tunnelma! Lisätiedot.

Suomen tapahtumatuotanto: Yrityksen osaamisalueena ovat yritysjuhlat, liikunnalliset virkistymispäivät, oheisohjelmat kokousten ja koulutusten yhteyteen sekä teemalliset ja elämykselliset tapahtumat. Tutustu tarkemmin.

(Visited 849 times, 1 visits today)

Sää Haverissa / Weather in Haveri

Viljakkala
24.01.2020, 22:51
Pilvistä
Pilvistä
1°C
Tuuli: 4 m/s EL
Aurinko nousee: 7:09
Aurinko laskee: 14:10
Ennuste 25.01.2020
Päivällä
Lumisadetta
4°C
Tuuli: 2 m/s LEL
Ennuste 26.01.2020
Päivällä
Pilvistä
0°C
Tuuli: 2 m/s EEL
Ennuste 27.01.2020
Päivällä
Lumikuuroja
2°C
Tuuli: 3 m/s E
 

Kultahaveri Facebookissa

Webmasters tools and resources